15 perces vállalatépítés konzultáció

Tudja meg, hogy önnek való-e a vállalatépítés útja,
mit kaphat, érdemes-e belevágnia! (a konzultáció ingyenes)

Ha felismerte, hogy válaszúthoz érkezett saját és cége jövője tekintetében, túllépne már a félmegoldásokon és kísérletezésen, érdemes közösen gondolkodnunk a további lépésekről.

Az elmúlt mintegy 20 évben több 20 és 600 fő közti vállalkozás tulajdonosának segítettem cége szintugrásában, újjáépítésében vagy új menedzsment csapatot kialakításában.

Megbízóim növekedési korlátokkal küzdenek, cégeladásra készülnek vagy egy generációváltási helyzetet kívánnak eddig elért eredményeik veszélyeztetése nélkül megoldani.

Megbízásaim jelentős része egy őszinte telefonbeszélgetéssel kezdődött, ezért ha megérett önben a következő lépés, foglaljon időpontot.

TERVEZETT TÉMÁK:

  • Önről: milyen helyzetet kíván megoldani?

  • Mit várhatok ettől az együttműködéstől?

  • Én vagyok a megfelelő partner az ön számára?

  • Hogyan tovább (személyes találkozó, stb.)?

krausz-zoltan-02-vallalatepites

Számos sikertelen vállalatépítési és működésfejlesztési projektet láttam, amely jellemzően az alábbi okra vezethető vissza:

  • a fejlesztési folyamatok célját 50%-ban rosszul határozzák meg a döntéshozók, ebből adódóan

  • e projektek 25%-a eredménytelenül zárul.

De míg egy nagyvállalat több projektet is elbukhat, mielőtt nehéz helyzetbe kerülne, a hazai kis- és középvállalatok - különösen egy generációváltás, cégeladás vagy szintugrás esetén - ezt nem engedhetik meg maguknak.

Tulajdonosként már a fejlődési / változtatási igény megfogalmazásakor meg kell fogalmaznia, hová szeretné eljutni. Eredményes, őszinte együttműködésre számíthat, amely során feltárjuk a megoldandó kihívásokat és ezek megoldási lehetőségeit. A továbbhaladásról a feltáruló előnyök és nehézségek ismeretében dönthet.

Rólam - Krausz Zoltán: vállalatépítő, tapasztalt befektetési és vállalatfejlesztési szakember; az elmúlt mintegy 20 évben tulajdonosi képviselőként, befektetőként, felső- és középvezetőként több vállalatot alakított át sikeresen.