meeting-83519_1920_crop.jpg

Vállalatépítés: javítson a tulajdonosi kontrollon, hogy elsőként reagálhasson veszélyekre és lehetőségekre

Ingyenesen letölthető fizetős konferencia előadás

A kézműves adatgyűjtéstől a profi tulajdonosi kontrollig

Lehetőségekre és veszélyekre azok a cégtulajdonosok reagálnak leggyorsabban, akik megfelelő információval rendelkeznek telephelyeik, termékeik/szolgáltatásaik vagy projektjeik teljesítményéről. Az idő tényező egy gyorsan változó helyzetben néhány hét alatt is tíz-, sőt százmilliókban mérhető.

Kérjen hozzáférést az előadás teljes tartalmához és töltse le a kapcsolódó tanulmányt!

Előadás fotó _vertical.jpg

Tudja meg, hogy:

Miért indul rosszabb helyzetből, aki részinformációk alapján dönt?

Hogyan akadályozza a felelősségvállalást a kontroll hiánya?

Mi a "kézműves adatgyűjtés" és miért korlátozza a növekedést?

Mit nyerhet, ha mutatószámokat vezet be?

Hogyan kezdjen bele és vigye végig cégét ezen az úton?

Regisztráljon, hogy erősíthesse cégében a dolgozói felelősségvállalást és saját céljaira testre szabott kontrollrendszert alakíthasson ki!

Feliratkozás után néhány percen belül meg is érkezik a hozzáférés postafiókjába. A feliratkozás semmilyen elköteleződéssel nem jár. Nem küldünk spamet, szigorúan csak szakmai anyagot.

Rólam - Krausz Zoltán

Tapasztalataimat felső- és középvezetőként, illetve tanácsadóként szereztem hazai és multinacionális hátterű közép- és nagyvállalatoknál. Mandátumaim elsődleges fókusza a mai napig a vállalatépítés, szükség szerint kiegészülve a finanszírozási és tranzakciós aspektussal. Kis- és középvállalatok egyedi élethelyzeteit támogatom az átmenet teljes időtartama alatt. Szemléletemben törekszem a megbízóimmal közös, teljeskörű megoldások kialakítására. 

Ajánlások

Új üzletágat hoztunk létre az egyik nagy hazai IT szolgáltató vállalatcsoportnál. Zoltán meglepően gyorsan kompetens szervezetet épített, jó érzékkel választotta ki az embereit. Nélkülözhetetlen szerepe a rosszul strukturált problémák megoldásában. Lojalitására mindig számíthattam. Véleményem szerint, ha hatékonyságban, eredményességben, önálló működésben szeretné fejleszteni csapatát és cégét, nagy mértékben számíthat rá.

Virág Zsolt,

tulajdonos, igazgatósági tag,
Hiflylabs Zrt.

Zoltánt 15 éve ismertem meg az Accenture tanácsadó cégnél. Már akkor felfigyeltem két átlagostól kiemelkedő tulajdonságára. Az egyik a strukturált gondolkodás és a transzparens működés. E tulajdonságok jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Zoltán sikeresen épített fel az elmúlt 15 évben előbb kisebb rendszereket, később milliárdos vállalatokat. Személyes tapasztalatom, hogy nem ragad le egy-egy folyamat, rendszer újratervezésekor az elméleti megvalósíthatóság szinjtén, hanem végig gondolja az adott szervezet esetén a reálisan elérhető (és még fontosabb), hogy a fenntartható változtatásokat.

Ábrahám Péter,

Beszerzési és informatikai igazgató,
Bonafarm Csoport

Zoltán egy kiváló stratégiai gondolkodó, gyorsan átlátja a problémás helyzeteket egy szervezetben, és hatékony megoldásokat javasol.

Jagicza Ágnes, 

egykori Invitel Humán vezérigazgató-
helyettes, szervezetfejlesztő tanácsadó partner, rendszerszemléletű coach

 

Iratkozzon fel és küldök egy e-mailt, ha új tartalom jelenik meg.

Szeretne többet olvasni arról,
hogyan építhet sikeresen vállalatot?

Hogyan tegye meg a következő lépést?

Időpont foglalás az első vállalatépítési konzultációra (15 perc)

Tudja meg, hogy önnek való-e a vállalatépítés útja és hogyan vágjon bele!

  • Mit várhatok ettől az együttműködéstől?

  • Én vagyok a megfelelő partner az ön számára?

  • Mik a közös siker feltételei?

  • Hogyan tovább (személyes találkozó, stb.)?

(A konzultáció ingyenes)

Krausz Zoltán: vállalatépítési szakértők, válságmenedzser, tapasztalt befektetési és vállalatfejlesztési szakember; az elmúlt mintegy 20 évben tulajdonosi képviselőként, befektetőként, felső- és középvezetőként több vállalatot alakított át sikeresen.

ELÉRHETŐSÉGEK

©2020 by Velkei Richárd, Hungary.