meeting-83519_1920_crop.jpg

Válságkezelési intézkedések: hogyan ne csináljuk és hogyan csináljuk?

Ingyenesen letölthető fizetős konferencia előadás

A sokkhatástól az új helyzetre tervezésig...

Tanuljon azoktól, akik akár egy 40%-os árbevétel-csökkentést követően egy hónapon belül, tartalékaik felélése nélkül álltak át egy akár másfél-két éven át fenntartható működésre.

 

Kérjen hozzáférést az előadás teljes tartalmához és töltse le a kapcsolódó tanulmányt!

Tudja meg, hogy:

Milyen intézkedésekkel élhet túl és azt is, hogy ez miért nem elég

Kik jártak sikerrel és kik nem az első hullám kezelésében

Miért buknak el a későn lépők

Hogyan tervezhet egy új helyzetre és léphet tovább a krízisből

Ön hol tart más cégekhez képest ezen az úton

Előadás fotó _vertical.jpg

A vállalattá fejlődött vállalkozások képesek az ilyen helyzetek eredményes kezelésére, "békeidőben" pedig az alapító napi részvétele nélkül is kiszámítható és kontrollált eredményeket hoznak tulajdonosaik vagy családtagjaik számára.

Regisztráljon, hogy a legjobb válságkezelési és vállalatépítési gyakorlatok birtokában felkészült legyen cége működésének racionalizálására!

Feliratkozás után néhány percen belül meg is érkezik a hozzáférés postafiókjába. A feliratkozás semmilyen elköteleződéssel nem jár. Nem küldünk spamet, szigorúan csak szakmai anyagot.

Rólam - Krausz Zoltán

Tapasztalataimat felső- és középvezetőként, illetve tanácsadóként szereztem hazai és multinacionális hátterű közép- és nagyvállalatoknál. Mandátumaim elsődleges fókusza a mai napig a vállalatépítés, szükség szerint kiegészülve a finanszírozási és tranzakciós aspektussal. Kis- és középvállalatok egyedi élethelyzeteit támogatom az átmenet teljes időtartama alatt. Szemléletemben törekszem a megbízóimmal közös, teljeskörű megoldások kialakítására. 

Ajánlások

Új üzletágat hoztunk létre az egyik nagy hazai IT szolgáltató vállalatcsoportnál. Zoltán meglepően gyorsan kompetens szervezetet épített, jó érzékkel választotta ki az embereit. Nélkülözhetetlen szerepe a rosszul strukturált problémák megoldásában. Lojalitására mindig számíthattam. Véleményem szerint, ha hatékonyságban, eredményességben, önálló működésben szeretné fejleszteni csapatát és cégét, nagy mértékben számíthat rá.

Virág Zsolt,

tulajdonos, igazgatósági tag,
Hiflylabs Zrt.

Zoltánt 15 éve ismertem meg az Accenture tanácsadó cégnél. Már akkor felfigyeltem két átlagostól kiemelkedő tulajdonságára. Az egyik a strukturált gondolkodás és a transzparens működés. E tulajdonságok jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Zoltán sikeresen épített fel az elmúlt 15 évben előbb kisebb rendszereket, később milliárdos vállalatokat. Személyes tapasztalatom, hogy nem ragad le egy-egy folyamat, rendszer újratervezésekor az elméleti megvalósíthatóság szinjtén, hanem végig gondolja az adott szervezet esetén a reálisan elérhető (és még fontosabb), hogy a fenntartható változtatásokat.

Ábrahám Péter,

Beszerzési és informatikai igazgató,
Bonafarm Csoport

Zoltán egy kiváló stratégiai gondolkodó, gyorsan átlátja a problémás helyzeteket egy szervezetben, és hatékony megoldásokat javasol.

Jagicza Ágnes, 

egykori Invitel Humán vezérigazgató-
helyettes, szervezetfejlesztő tanácsadó partner, rendszerszemléletű coach

 

A teljes video- és nyomtatható anyaghoz szükséges hozzáférést megküldjük önnek!

Iratkozzon fel a legjobb
válságkezelési gyakorlatokért itt!

0% spam, 100% tartalom

Krausz Zoltán: vállalatépítési szakértők, válságmenedzser, tapasztalt befektetési és vállalatfejlesztési szakember; az elmúlt mintegy 20 évben tulajdonosi képviselőként, befektetőként, felső- és középvezetőként több vállalatot alakított át sikeresen.

ELÉRHETŐSÉGEK

©2020 by Velkei Richárd, Hungary.